Nieuwe partner uitgever van LEVEN! Magazine: CieremansVanReijn

Club BENG heeft er een nieuwe partner bij! Dit is CieremansVanReijn, de uitgever van LEVEN! Magazine. Jeroen Cieremans, eigenaar van de uitgever en expert op het gebied van marketing, strategie en conceptontwikkeling zegt het volgende over de samenwerking:

“Communicatie delen is vermenigvuldigen.

Club BENG is als vakinhoudelijk platform voor ons en iedereen interessant die zich beroepshalve bezig houdt met communicatie. 

Ondernemers, managers uit het bedrijfsleven en bij de overheid, marketeers, adviseurs, conceptmakers, creatieven zoals tekstschrijvers, ontwerpers, webdesigners, fotografen, AV-producenten, maar ook drukkers, mediaspecialisten en alle anderen die zich beroepshalve bezighouden met communicatie in de breedste zin van het woord. Kortom: Iedereen die in en om Den Haag actief is op het gebied van communicatie. Tijdens de bijeenkomsten en presentaties laten wij ons graag inspireren over relevante trends en ontwikkelingen. De interessante discussies leiden tot creatieve kruisbestuiving, inspiratie en sociale en professionele binding. Deze  bijeenkomsten zijn voor ons een ideale gelegenheid om bij te blijven in je vak en om ‘en passant’ leuk te netwerken.

Het thuishonk en de mooie locatie van Beeld en Geluid is de ideale en vooral inspirerende omgeving voor dit sociale en zakelijke communicatieplatform.” 

Bij Club BENG zijn we enorm enthousiast over CieremansVanReijn als nieuwe partner en kijken we uit naar de nieuwe samenwerking!

Geen nieuws meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts