Wijzig je omslagfoto
jeroencieremans
Wijzig je omslagfoto
CieremansVanReijn - LEVEN! Magazine
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

CieremansVanReijn - LEVEN! Magazine
CieremansVanReijn is een creatief, veelzijdig fullservice reclamebureau dat u graag adviseert en praktisch ondersteunt bij de oplossing van uw marketing- en communicatievraagstukken.

“Communicatie delen is vermenigvuldigen.

Club BENG is als vakinhoudelijk platform voor ons en iedereen interessant die zich beroepshalve bezig houdt met communicatie.

Ondernemers, managers uit het bedrijfsleven en bij de overheid, marketeers, adviseurs, conceptmakers, creatieven zoals tekstschrijvers, ontwerpers, webdesigners, fotografen, AV-producenten, maar ook drukkers, mediaspecialisten en alle anderen die zich beroepshalve bezighouden met communicatie in de breedste zin van het woord. Kortom: Iedereen die in en om Den Haag actief is op het gebied van communicatie. Tijdens de bijeenkomsten en presentaties laten wij ons graag inspireren over relevante trends en ontwikkelingen. De interessante discussies leiden tot creatieve kruisbestuiving, inspiratie en sociale en professionele binding. Deze bijeenkomsten zijn voor ons een ideale gelegenheid om bij te blijven in je vak en om ‘en passant’ leuk te netwerken.

Het thuishonk en de mooie locatie van Beeld en Geluid is de ideale en vooral inspirerende omgeving voor dit sociale en zakelijke communicatieplatform.”

Bedrijfsadres