Club BENG in LEVEN! Magazine

Er is een mooi artikel geschreven dat de essentie van Club BENG samenvat in LEVEN! Magazine. Het is hier te vinden in nummer 53.

“Club BENG verbindt culturele locaties

Club BENG is inmiddels een gevestigde naam in Haagse kringen. In kringen van event-, marketing en communicatieprofessionals in de Metropoolregio Haaglanden en Rijnmond wel te verstaan. Club BENG is de netwerkorganisatie die haar groeiend aantal leden uit deze brede doelgroep voortdurend verrast met boeiende masterclasses, inspirerende kennisevents en gezellige netwerklunches op unieke locaties. 

Gemiddeld om de twee maanden organiseert Club BENG een activiteit en komen mensen uit deze beroepsgroep bij elkaar om het enthousiasme voor het vak te delen en elkaar te inspireren. Laagdrempelig, fris en vernieuwend, dat is Club BENG. Delen en samenwerken staat centraal.

Kennis delen 
“Als je beter wil worden in je vak en meer mensen wil leren kennen die in je vak actief zijn, word lid van Club BENG”, zo luidt de aanbeveling van een van de leden. Bij de events van Club BENG gaat het in de eerste plaats om kennis delen, met elkaar sparren en inspiratie opdoen. Het bouwen van een professioneel netwerk van marketing- en communicatieprofessionals is daaraan ondergeschikt maar zeker niet onbelangrijk. In het nog korte bestaan van de netwerkclub zijn al mooie samenwerkingen ontstaan tussen de leden en/of partners onderling. Een win-win.

Samenwerken
Club BENG is ontstaan vanuit een initiatief van Beeld & Geluid Den Haag, ondersteund door gemeente Den Haag. Om het netwerk van professionals ook kennis te laten maken met andere culturele locaties zoekt Club BENG samenwerking. En met succes. Vorig jaar zijn zowel Amare (huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting) en Het Nationaal Theater (drie theaters in hartje Den Haag) partner geworden. Verwacht wordt dat meer culturele locaties zich aansluiten. Dat culturele organisaties hun mogelijkheden en aanbod tonen aan het netwerk van event-, marketing en communicatieprofessionals, biedt perspectief op win-win voor alle partijen.

Hou jij je beroepsmatig bezig met evenementen, marketing en communicatie in de regio Den Haag? Word lid en sluit je aan bij Club BENG. Op de website www.clubbeng.nl vind je alle informatie. Vul snel het inschrijfformulier in en je ontvangt per omgaande de uitnodiging voor de eerstvolgende netwerklunch.”

 

Geen nieuws meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts