Club BENG Netwerklunch: Artificial Intelligence meets content creation

Op dinsdag 19 september organiseert Club BENG een netwerklunch bij Beeld & Geluid in Den Haag over Artificial Intelligence (AI). Wil jij meer weten over dit onderwerp, lees dan verder voor de details en hoe je je gratis kunt aanmelden. Het belooft een uitgelezen kans te worden om je kennis en netwerk te vergroten.

Netwerklunch

Artificial Intelligence (AI), waar horen we het nu niet? Maar hoe kan je dit in je bedrijf opnemen. Social media marketeer Chichi Zhang komt op 19 september naar Beeld & Geluid in Den Haag om dieper op het onderwerp content creatie met Artificial Intelligence in te gaan. Hierbij wordt de focus gelegd op een aantal thema’s

  • Wat is AI content
  • Heb je tekstgeneratie nodig binnen je bedrijf
  • Hoe kan fotografie, graphic design & videografie ook jou helpen om je bedrijfsfoto’s te boosten
  • Heb ook jij echt AI nodig

Na de interactieve lezing heb je de kans om onder het genot van een heerlijke lunch vakgenoten te ontmoeten en gedachten uit te wisselen met Chichi Zhang. Deze netwerklunch is van 11.30 tot 13.30 bij Beeld & Geluid in Den Haag.

Hierboven afgebeelde foto geeft een voorproefje met wat je met AI kunt doen, wil je meer weten over spreker Chichi Zhang, lees dan het stukje dat Chichi zelf geschreven heeft.

Spreker Chichi Zhang

Chichi, met een achtergrond van 10 jaar als social media marketing expert, is niet alleen de drijvende kracht achter Chi Media maar ook een visionair die toekomstige trends herkent en daar strategieën omheen bouwt. Gedreven door het steeds complexer wordende social media landschap, besloot ze Chi Media op te richten. Haar doel: bedrijven voorzien van de beste resultaten door een team van experts te verzamelen met uiteenlopende vaardigheden.

De missie van Chi Media is duidelijk: merken in hun kracht zetten door impactvolle content te creëren die resoneren met het publiek wat meetbare resultaten oplevert. Met een focus op hospitality en klanten als UberEats en I Amsterdam, biedt Chi Media een scala aan diensten, waaronder strategie, content creatie, social media marketing, influencer marketing en adverteren. Wat Chi Media onderscheidt van de rest is hun innovatieve benadering – ze zetten in op waar de aandacht van mensen echt naartoe gaat.

Het avontuur van Chichi met kunstmatige intelligentie (AI) begon toen ze het AI-gestuurde algoritme van TikTok ontdekte. Deze openbaring leidde tot intensief onderzoek en de uiteindelijke integratie van een AI-expert in het Chi Media team. AI is niet langer een futuristisch concept voor Chi Media, maar een dagelijkse realiteit. Ze gebruiken het om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en AI content voor hun klanten te produceren. Dankzij deze innovatieve integratie is het bedrijf 30% efficiënter geworden en heeft het een groter bereik gerealiseerd voor hun klanten door AI content.

Chichi’s visie gaat verder dan alleen het heden. Met haar vooruitziende blik en de kracht van Chi Media streeft ze ernaar de toekomst van merk-klantrelaties vorm te geven in een wereld waar AI een integraal onderdeel wordt van de digitale ervaring.


Mis deze kans niet en meld je via onderstaande link aan voor de netwerklunch.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de netwerklunch van dinsdag 19 september.

Wil je verder op de hoogte gehouden worden van alle Club BENG activiteiten? Meld je dan aan via deze link.

Recommended Posts