Club BENG in 2023, vooruitblik!

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daarmee ook 2023. Afgelopen jaar hebben we heel wat inspirerende netwerklunches, kennisevents, colleges en workshops mogen organiseren op mooie locaties. Hierdoor hebben we gelukkig al veel professionals met elkaar in contact gebracht. Dit willen we volgende jaar zo voortzetten en eigenlijk nog veel beter aanpakken. Samen een ‘community’ bouwen voor marketing, communicatie en events professionals in de regio Den Haag waarbij kennis, inspiratie en netwerken voorop staan is uiteindelijk het doel. Daar gaan we samen dan ook voor!

Vanaf volgend jaar organiseert Club BENG netwerklunches en kennisevents. Voor de netwerklunches nodigen wij een interessante spreker uit die jou meenement in alle actualiteiten van jouw vakgebied en daarnaast kan je lekker (bij)praten met vakgenoten over de praktijk onder het genot van een heerlijke lunch. Voor de kennisevents nodigen we diverse sprekers uit die je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends binnen ons vakgebied. Hier blijkt de meeste vraag naar te zijn en deze events werden afgelopen jaar dan ook het beste bezocht. De workshops en colleges zullen wij dus niet meer organiseren vanaf volgend jaar. Op dinsdag 14 februari staat de eerste netwerklunch ingepland, dus meld je gauw aan via deze link als je dit nog niet hebt gedaan!

Culturele locaties en partners

Het afgelopen jaar hebben we Het Nationale Theater en Amare mogen toevoegen als locatie waar wij onze Club BENG events organiseren. Hier zijn we dan ook erg trots op, omdat Club BENG samenwerking tussen culturele locaties in Den Haag alleen maar stimuleert. Logisch ook met Beeld & Geluid in Den Haag als thuisbasis. Verder hebben wij ook een aantal partners mogen verwelkomen bij Onze netwerkclub. Club BENG wordt mede gedragen door haar partners. Als partner help je actief mee met het samenstellen van het programma. Je krijgt een uitgebreide presentatie-pagina op de website en op de site wordt ook je logo afgebeeld. Je wordt als partner uitgenodigd om blogs te schrijven die we plaatsen op de website. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl.

Agenda

Voor volgend jaar staan er 6 interessante events op de planning waarvan de eerste al ingepland staat op dinsdag 14 februari! De volledige planning van al onze events in 2023 maken we nog dit jaar bekend. Hiermee willen we iedereen de mogelijkheid bieden ruimte in zijn/haar agenda vrij te houden om bij onze events zijn. Houd de agenda op onze website dus goed in de gaten voor meer informatie. Hier vind je namelijk ook wat meer over de onderwerpen en sprekers bij deze events. Verder willen we dat onze leden zich ook daadwerkelijk betrokken voelen bij Club BENG. Om dit te kunnen realiseren versturen we voortaan ruim voor onze events een enquête naar alle leden waarin wij de keuze voor een onderwerp en spreker bij hen neerleggen. Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen het maximale kan halen uit de Club BENG events.

Er gaat dus wel het een en ander veranderen volgend jaar, maar zonder verandering is vooruitgang niet mogelijk. Wat in ieder geval niet veranderd is ons doel: kennis/inspiratie delen en netwerken, want dat is waar Club BENG voor staat! Zien we jou in 2023?

Geen nieuws meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts