Skip to content

Schuttelaar & Partners

Bij Schuttelaar & Partners dromen we van een duurzame en gezonde toekomst. Al 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen.

Maar helaas is een zorgeloze toekomst niet vanzelfsprekend. Onze planeet blijft kwetsbaar. Business as usual is niet langer een optie. Uitdagingen rond voedsel, klimaat, grondstoffen, energie en volksgezondheid betekenen dat we onze economie radicaal anders moeten inrichten: circulair en toekomstgericht.  

We richten ons dan ook op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. We zetten ons in voor de verandering van de voedselproductie zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. Waarbij alle schakels in de landbouw- en voedselketen een passende beloning voor hun inspanningen verdienen. En dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. We dragen bij aan betaalbare gezondheidszorg voor iedereen en stimuleren een gezonde leefstijl in alle levensfasen.  

Onze multidisciplinaire teams, bestaande uit vakmatige experts, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers, zetten zich hier met hart en ziel voor in. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet. Samen met jullie bouwen we zo aan innovatieve projecten met impact.  

Wij maken business van de verandering. Dat was bij onze oprichting 25 jaar geleden onze missie. En die is nu actueler dan ooit. Doen jullie mee? 

Contactpersoon:
Suzanne van der Pijll

E-mail:
suzanne.van.der.pijll@schuttelaar.nl

Website:
www.schuttelaar.nl

Blogs

De drie grote trends in voedsel

Aan het begin van het nieuwe jaar zie ik veel berichten langskomen met de verwachtingen voor het komend jaar. Gezond leven is vaak het speerpunt. Dat is mooi, maar ik
Lees verder

Een mooi bedrijf verdient een goed opgeleide commissaris

Sinds kort volg ik de Commissarissencyclus bij Universiteit Nyenrode. Een pittige cursus, waarbij ik volle dagen in de collegebanken zit. Op aanraden van verschillende mensen uit mijn netwerk: “Daar moet
Lees verder

Een recall zonder voedselverspilling, kan dat?

Afgelopen voorjaar volgde ik de zorgwekkende berichten over de recalls met giftige sesamzaadjes. In Indiase sesamzaadjes werd ethyleenoxide aangetroffen, een carcinogene stof. Logisch dat je dat terugroept. We zagen echter
Lees verder

Breekt de biologische landbouw toch definitief door?

Biologische landbouw krijgt een flinke duw in de rug. In de onlangs verschenen Europese Farm to Fork strategie is er namelijk veel aandacht voor biologische landbouw en zet men een
Lees verder

Keurmerken, meer waardering is op zijn plaats

Gedurende mijn gehele werkzame leven spelen keurmerken steeds weer een rol. Zo was ik jarenlang voorzitter van Skal, de organisatie die het biologische keurmerk controleert, mede-oprichter en voorzitter van Stichting
Lees verder

Gaat biologisch weer terug in plastic?

Veel consumentenklachten bij supermarkten gaan over de grote hoeveelheid plastic verpakkingen om groente en fruit. Zeker als het gaat om biologische producten vragen consumenten zich af waarom juist deze in
Lees verder

Werk