Skip to content

Experience Creators

Wij zijn creatieve architecten die jouw verhaal met impact tot leven brengen. Jouw merk zichtbaar en tastbaar maken. Boozed heeft alle bouwstenen in huis, van advies, ontwerp, concept tot implementatie. Alle disciplines om een idee te vertalen naar een experience die ertoe doet.

We draaien onze hand niet om voor complexe projecten. En we halen onze neus niet op voor intieme producties. Iedere omgeving in binnen- maar ook zeker in het buitenland, is geschikt voor een rake vertaling van jouw boodschap en waar het wow-effect een optelsom is van alles wat je waarneemt.

Van een grootschalig event, beursstand of merkactivatie tot een intieme dinersetting of spot-on decorstuk. Met ons team creëren we met iedere beleving die we vormgeven, de juiste impact op het juiste moment. Op maat voor ieder verhaal. Hands-on wanneer het moet. Rebels wanneer het kan. Maar altijd tastbaar omdat we geloven in de onuitwisbare indruk die een unieke beleving geeft. We duiken in de wereld van onze klanten, zetten de lijnen uit en ontwerpen met een eigenzinnige en gepassioneerde signatuur, een omgeving die impact maakt.

We denken met onze klanten mee. Maar we denken ook zeker tegen wanneer het verhaal een krachtiger podium, een slimmere oplossing of een uitdagendere look & feel verdient waar nog niemand aan heeft durven denken.

We zijn creatieve aanjagers en we gaan altijd verder om jouw merk, jouw visie in de juiste spotlight te zetten. Want jouw concept wordt echt ons project. Vanuit een doordacht design creëren we samen met onze klanten een experience waarin creativiteit, ontwerp, design en realisatie, naadloos op elkaar aansluiten. Vanaf de eerste schetsen tot de laatste details. Boozed bundelt professionaliteit en toegankelijkheid, werkt met hoofd en handen, laat een boodschap maximaal tot leven komen en maakt waar wat zij belooft.

Experience Design is in handen van Boozed een professionele discipline die ieder project voorziet van creatieve impact die het verschil maakt.

 

Contactpersoon:
Kim de Ridder

E-mail:
kim@boozed.nl

Website:
www.boozed.nl

Blogs

De kracht van plezier

Bij de events van Club BENG gaat het in de eerste plaats om kennis en inspiratie. Het bouwen van een professioneel netwerk is daaraan ondergeschikt maar zeker niet onbelangrijk. We
Lees verder

Van Experience naar Branding

Experience design is dé manier om een memorabele user experience te creëren voor (potentiële) klanten. Boozed heeft de afgelopen twee decennia vooral maatwerk experiences voor live-events gecreëerd (live kun je
Lees verder

Event trends die bepalend zijn voor je concept

De wereld zoals we die kennen vanaf begin jaren negentig krijgt een heel ander karakter. Minder open, minder avontuurlijk, minder vrij en minder vrijblijvend. De behoefte aan vertrouwen en échte
Lees verder

Werk