Jessica Groeneveld, Account Executive bij Auke communicatie

“Club BENG is een nieuwe, frisse netwerkclub in Den Haag, waarbij het in de eerste plaats draait om samenwerking. Deelnemers zijn gericht op de inhoud, actuele onderwerpen en kennisdeling, ik verwacht dan ook diepgang en het zoeken naar win-win situaties. Anders dan bij netwerkclubs waar het gaat om business en visitekaartjes uitwisselen. Dat heeft geen meerwaarde voor mij. 

Natuurlijk drinken we bij Club BENG ook dat biertje of wijntje en is het heel gezellig. Nieuwe leden geven we aandacht en een passende introductie. Zo voorkomen we dat ze plompverloren in een hoekje staan of alleen mensen opzoeken die ze al kennen. In de Haagse Communicatie Kring (HCK), waar ik in het bestuur zat, hebben we hier goede ervaringen mee opgedaan. 

Kennis delen doen we in verschillende bijeenkomsten en werkvormen. Ik zou het fijn vinden als we een leuke mengelmoes van professionals uit het Haagse en omgeving hebben, van de marketingdeskundige van het Mauritshuis, de verantwoordelijke voor de exploitatie van de abri’s tot de tekstschrijver, om enkele voorbeelden te noemen. Zodat kennis delen vanuit vele invalshoeken en synergie verzekerd is.”

Recommended Posts