Skip to content

Beeld & Geluid in Den Haag

Beeld & Geluid in Den Haag is het museum voor alles wat met nieuws en journalistiek te maken heeft. Bewustwording van je eigen mediagedrag is een belangrijk aspect dat uitvoerig terugkomt in dit museum. Ons doel is jou een stuk nieuwswijzer maken!

Unieke evenementlocatie

Naast het museum, beschikken we ook over 12 inspirerende ruimtes voor jouw evenement/vergadering. Iedere ruimte is uniek ingericht en voelt weer totaal anders aan. Of je nou een wat grotere of kleinere ruimte zoekt, alles is mogelijk. Zo hebben we een aantal sfeervolle vergaderruimtes voor 6 tot 40  personen, maar ook zalen waar maximaal 240 personen in kunnen. Van hypermoderne Newsroom tot karakteristieke Club of Eventzaal. Wij zorgen ervoor dat de ruimte optimaal aansluit bij de aard van het evenement en denken graag met jou mee.

Verder kun je jouw event verrijken met het audiovisuele archief dat Beeld & Geluid rijk is. Denk aan workshops zoals die over Fake News met beelden uit het archief, quizzes over 70 jaar televisie, een op maat gemaakte video en een VR Escape Game. Voldoende opties dus om uw event onvergetelijk te maken!