Club BENG Netwerklunch 28 mei 2024

Op dinsdag 28 mei nodigt Club BENG je uit voor een exclusieve netwerklunch in het prachtige Mauritshuis in Den Haag, waarbij het fascinerende onderwerp van de dag “Kleuren inzetten als marketingtool” centraal staat. Tijdens deze bijzondere lunch zal een expert dieper ingaan op de kracht van kleuren en hoe ze strategisch kunnen worden toegepast in marketing. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens deze heerlijke lunch te praten met vakgenoten over de praktijk. Wil je je netwerk vergroten en kennis delen? Dan is deze lunch zeer interessant voor jou. Meld je via onderstaande link aan en verzeker jezelf van een plek bij dit inspirerende evenement. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van een middag vol kleurrijke ideeën en boeiende gesprekken!

Programma:

11.30 uurOntvangst bij Beeld & in het Mauritshuis Den Haag
12.00 uurSpreker
12.30 uurStart lunch
13.30 uurEinde lunch en napraten

Speciale gast:
Voor deze netwerklunch nodigen wij een speciale spreker uit die je in maximaal 30 minuten meeneemt in hoe je kleuren kunt inzetten als marketingtool.

Onze spelregels:
Deze lunch is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Maak dan een ledenprofiel aan op onze website. Heb je dit gedaan? meld je dan aan via de aanmeld link! Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

28 mei 2024

Aanvang 11.30 uur

LOCATIE

Het Mauritshuis
Plein 29
2511 CS Den Haag

Tijd: 11:30 – 13:30

Spreker:
n.t.b.

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl