Maak jouw event bij Beeld & Geluid in Den Haag onvergetelijk!

Ben jij op zoek naar een locatie om jouw zakelijke event te organiseren? Zoek dan niet verder! Beeld & Geluid in Den Haag is naast een museum voor nieuws & journalistiek ook een unieke evenementlocatie vol karakter. Met in totaal 12 ruimtes die stuk voor stuk een eigen uitstraling hebben is er meer dan voldoende keuze voor een zaal die bij jou past. Deze eventlocatie heeft alles in huis om een succes te maken van jouw event. Bovendien zijn ze met gemiddeld een 9,0 uitgeroepen tot sterlocatie in 2022  door MeetingReview. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Je krijgt al een goede indruk van het historische pand waarin Beeld & Geluid in Den Haag is gehuisvest bij binnenkomst. Dit gebouw fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. De indrukwekkende voorgevel en imposante muurschilderingen van Peter Alma in het gelijknamige café Alma geven jouw gasten gelijk een indrukwekkende entree. Je weet immers wat ze zeggen: ‘je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken’. Met die eerste indruk zit het bij Beeld & Geluid in Den Haag, dus wel goed. Je wordt niet alleen ontvangen op een inspirerende plek, maar ook zijn zijn alle medewerkers er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Zalen
Achter de gevel van dit karakteristieke pand in Den Haag bevindt zich een indrukwekkende verrassing. De historische details in dit pand gaan terug naar de tijd waarin het gebouw fungeerde als een Theosofentempel. Verder zitten in de zalen leuke details verwerkt die je weer even herinneren aan het feit dat deze eventlocatie ook een media museum is. Zo is er een mooie balans tussen historische en eigentijdse aspecten en juist dat maakt deze eventlocatie uniek. In een van onze 12 zalen organiseer jij een inspirerend congres of vergadering, of dat nu online, hybride of live is. Of je nu kiest voor de karakteristieke Eventzaal of Club of de hypermoderne Newsroom met wandvullend scherm; je laat gegarandeerd een blijvende indruk achter op jouw gasten.

Catering
Jij wilt jouw gasten kunnen voorzien van een hapje & drankje als ze trek krijgen. Zonder heerlijk eten en drinken is de beleving simpelweg niet compleet. Daarom verzorgt Beeld & Geluid in Den Haag dan ook de catering die perfect past bij jouw evenement. Zijn er dieetwensen of allergenen? Daar kan gewoon rekening mee gehouden worden! Er wordt gewerkt met biologische- en streekproducten die samengesteld worden tot een smaakvol gerecht. Hoewel dit aspect bij het organiseren van een succesvol event vaak wordt onderschat, zorgt Beeld & Geluid in Den Haag ervoor dat de catering zeker niet ontbreekt.

Jouw event verrijken
Beeld & Geluid is de plek waar een van de grootste audiovisuele collecties van Europa wordt beheerd. Een plek met meer dan 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid in het archief en waar media en nieuws centraal staan. Deze collectie kan ingezet worden om jouw event te verrijken. Of geef jouw evenement een unieke draai en combineer jouw event met een bezoek aan ons inspirerende museum over nieuws en journalistiek. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen. Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt. Volg samen met je collega’s een van onze workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Fake News, de workshop Grens van de Grap of onze VR Escape Game, allemaal gemaakt met beelden uit het archief. In de VR Escape Game duik je samen met je team in het archief van Beeld & Geluid om de code te kraken. Geweldig voor teambuilding. Verder zijn er diverse quizzes ontwikkeld. Denk aan de nostalgische quiz ‘70 jaar televisie’ of de ‘Muziek Pubquiz’. 

Contact
Bij Beeld & Geluid in Den Haag wordt er professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie geboden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij impact maken met jouw event? Neem dan gerust contact op!

Geen blogs meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts