Jouw online eindejaarsevent bij Beeld & Geluid

Met de nieuw afgekondigde maatregelen zit een fysiek samenkomen er eind van het jaar niet in. Terwijl de behoefte om samen te zijn alleen maar groeit. Is er een goed alternatief? Het afgelopen jaar heeft ons bij Beeld & Geluid in Den Haag geleerd dat een online of hybride event wel degelijk in die behoefte kan voorzien. We hebben veel ervaring opgedaan met het organiseren en ondersteunen van online events, in deze tijd de ideale manier om in contact te blijven met klanten, werknemers en relaties/stakeholders. Denk je aan zo’n online event voor kerst of eindejaar, neem dan snel contact met ons op. Er komt meer bij kijken dan een snelle sessie via Zoom of Teams. 

Een van onze partners, Invitado (Visitor Management), wijst in een blog op het belang van een uitvoerige voorbereiding. De locatie-/studiokeuze, het inrichten van het online platform, het toevoegen van interactie, het omzetten van het programma naar een technische flow: het vraagt tijd en aandacht. Wil je nog een eindejaarsevent opzetten dan is het zaak nu in beweging te komen, anders ben je te laat. Neem contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken

Verbinding
Invitado schrijft in haar al genoemde blog over de interactieve mogelijkheden van hun platform. Die blijven de gebruikers verbazen en ook de verbinding die zo’n interactief online event kan bewerkstelligen is veel groter dan menigeen voor mogelijkheid houdt. Deze interactie leent zich uitstekend voor een kerst- of eindejaarsbijeenkomst. Hoe je die vorm wilt geven, is helemaal aan jou. Om je creativiteit te prikkelen geven zij een alvast wat ideeën voor je kerst- of eindejaarsevent: 

 • Een plenaire toespraak vanuit het bestuur
  Verpak je boodschap in een strakke, professionele presentatie, met meerdere camera’s. Van tevoren opgenomen, of helemaal live, inclusief de mogelijkheid mensen via hun eigen webcam in de uitzending te halen!
 • Groepssessies per afdeling
  Goed voor de teambuilding: in tijden van thuiswerken weer eens ouderwets samen met het hele team. Gezellig bijpraten, terugblikken en vooruitkijken!
 • Muzikanten die hun setlist laten bepalen via de poll-functie
  Samen naar livemuziek luisteren wordt nog leuker als je er via de poll-functie een belevenis van maakt. Leg de deelnemers steeds drie nummers uit het repertoire voor: het winnende lied is het volgende nummer op de setlist!
 • Een Quizmas-kwis waaraan iedereen kan meedoen
  Jouw eigen pubquiz, waarin fun centraal staat maar ook facts en figures uit de organisatie aan bod kunnen komen. Interactie in optima forma, waarin de live tussenstanden de spanning erin houden. En in de Quiz-module van ons platform draait het ook nog eens om snelheid, want bij een gelijke score bepaalt dat de stand!
 • 1-op-1 bijpraten in de Chatcarrousel
  Verrassende ontmoetingen, in random videochats van een paar minuten. Niet voor niets een zeer populair onderdeel van ons platform!
 • Gezamenlijk een Wordcloud samenstellen over prioriteiten voor het nieuwe jaar
  De tool om op een leuke wijze te peilen wat er binnen jouw organisatie leeft. Het antwoord dat het meest gegeven wordt, wordt het grootste weergegeven. De vorming van de wordcloud is live te volgen.

Ideeën, en dan?
Jouw ideeën, jouw wensen staan bij ons voorop. Ons Team Sales & Events afdeling faciliteert je met studioruimte en met partners die een online platform bieden, een AV-partij en mogelijk andere partijen die gewenst of nodig zijn om alle interactieve mogelijkheden optimaal te benutten. Wij hebben de kennis en deskundigheid in huis om je te helpen jouw ideeën creatief vorm te geven. Let wel, de decemberdrukte is hier – en ook bij onze partners – al voelbaar, dus wees er snel bij. Neem contact op met Hylke Thiry van Beeld & Geluid in Den Haag.

Geen blogs meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts