Hilversum en Den Haag, een goed stel.

De ontwikkelingen bij Beeld & Geluid, met vestigingen in Hilversum en Den Haag, trekken de aandacht. Vanwege de museale aspecten, zeker ook vanwege de vele mogelijkheden om er unieke en spraakmakende events te houden. En misschien meer nog door de combinatie ervan, waarbij het museum of andere interactieve bezigheden je evenement kunnen verrijken. Onlangs werd Hylke Thiry, teammanager sales, door Broadcast Magazine gevraagd naar de toegevoegde waarde van Beeld & Geluid. Dit leidde tot onderstaande publicatie.

‘Succes gegarandeerd met jouw event bij Beeld & Geluid.’

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Daar word je ontvangen op een unieke en inspirerende locatie. Je wordt er aangenaam verrast door de creativiteit van een team dat je ondersteunt om van jouw event een spraakmakend evenement te maken. De technische mogelijkheden op het gebied van audio en video zijn er state of the art.

HILVERSUM – 100ste Cross Media Cafe.

Hylke Thiry, verantwoordelijk voor de zakelijke verhuur bij Beeld & Geluid, vertelt enthousiast: ‘De afgelopen twee jaar is voor de eventbranche hectisch en onzeker geweest. Aan de andere kant heel leerzaam en uitdagend om ook in die tijd van beperkingen succesvolle events te houden. Inmiddels zijn we met z’n allen weer volop events aan het organiseren met steeds de vraag hoe jij een zo groot mogelijke impact met jouw event kan maken. Bij Beeld & Geluid vinden we samen met jou daar het antwoord op’.

Unieke locaties
Een evenement organiseren op een indrukwekkende locatie? Er zijn geen betere locaties dan die van Beeld & Geluid. Waar de faciliteiten top zijn en medewerkers jouw evenement tot in de puntjes verzorgen. 

Thiry: ‘Kom naar Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum, dit spectaculaire gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten aan de gevel die een kleurrijk mozaïek vormen, maar ook door wat die representeren. Ook het imposante atrium is iconisch. Of bezoek Beeld & Geluid in Den Haag. Een pand met geschiedenis en dat zie je in alles. De indrukwekkende voorgevel geeft toegang tot het pand dat ooit fungeerde als eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar.’

Live, online of hybride
Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement, congres of receptie. Veel tijd gaat zitten in het opzetten van een treffende invulling van het programma en de organisatie eromheen. Thiry: ‘Voor het laatste stuk zijn wij er. Wij helpen je een onvergetelijk evenement neer te zetten, we denken met je mee en nemen je het regelwerk uit handen. We kijken samen naar mogelijkheden om jouw event te verrijken door gebruik te maken van ons gigantische archief of door een interactieve training/workshop of een museumbezoek in het programma op te nemen. Alles om het voor jou en je gasten tot een waardevolle en unieke dag te maken. Wij verzorgen alle faciliteiten die nodig zijn om het evenement zowel live als online of hybride succesvol te laten verlopen’.

Impact
Ben je klaar om met jouw event een impact te maken? ‘Gebruik een van onze zalen die heeft wat jij nodig hebt. Terwijl jij je focust op de invulling van je event, zorgen wij voor de rest. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze locaties, zodat je met jouw evenement een blijvende indruk achterlaat op je gasten. Maak gebruik van ons archief, boek een workshop of training of combineer je event met een bezoek aan ons museum. Zo maak je impact met je event.’

(Broadcast Magazine, 20 mei 2022) 

Geen blogs meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts