Club BENG Netwerklunch 28 mei 2024

Club BENG Netwerklunch 28 mei 2024

Heb je je weleens afgevraagd waarom er in de advertenties van magnum meestal donkere kleuren gebruikt worden en er een sensuele ondertoon in zit? Waarom er bij reclames van Beter Bed een clown door het beeld loopt? Of waarom Nike ons altijd inspireert met verhalen over moedige individuen die grenzen verleggen? Het antwoord ligt in het brand archetype dat deze bedrijven hebben gekozen. Zussen Eva en Myriam van marketingbureau MEER Collective gaan ons hier alles over vertellen in een interactieve workshop. Ze onthullen hoe merken deze archetypen gebruiken om hun merk een menselijke kant te geven en zo een connectie aan te gaan met de doelgroep. Het is een mooie kans om meer te leren over de diepgaande psychologie achter merkstrategieën en over hoe je dit kunt inzetten voor jouw eigen bedrijf.

Programma:

11.30 uurOntvangst in het Mauritshuis in Den Haag
12.00 uurSprekers
12.30 uurStart lunch
13.30 uurEinde lunch en napraten

Sprekers:

Wij zijn Myriam en Eva, de oprichters van MEER Collective. Wij zijn zussen en lijken op elkaar, maar qua expertises vullen wij elkaar perfect aan. Myriam is online marketeer en heeft een brein als een tornado. Eva is copywriter en heeft de concentratie van een monnik. Wat wij doen? Alles wat te maken heeft met marketing- en communicatie. Denk bijvoorbeeld aan content maken, het ontwerpen van je website, social media, adverteren, copywriting, UX/UI en marketingstrategieën maken voor bedrijven. Daarnaast coachen wij ondernemers bij hun marketing in een 1-op-1 coaching programma. Wij geloven in echte verhalen en zijn wars van gebakken lucht. Want alleen met authentieke content bereik je de mensen die ertoe doen.

Onze spelregels:
Deze lunch is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Maak dan een ledenprofiel aan op onze website. Heb je dit gedaan? meld je dan aan via de aanmeld link! Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

28 mei 2024

Aanvang 11.30 uur

LOCATIE

Het Mauritshuis
Plein 29
2511 CS Den Haag

Tijd: 11:30 – 13:30

Sprekers:
Myriam en Eva, de oprichters van MEER Collective.

Aanmelden niet meer mogelijk.