Skip to content

Auke Smits Publiciteit

Auke Smits Publiciteit is een full service reclamebureau, met de nadruk op service. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en rendement staan bij ons centraal.

De mediaplanning speelt bij Auke een grote rol. Wij adviseren welk middel wanneer het beste ingezet kan worden, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagnes. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend.

Auke verzorgt ook online de complete presentatie. Er zijn genoeg bedrijven of studenten die een website kunnen maken. Maar wat weten zij van marketing en conversie? De ontwikkelaars van Auke bouwen en onderhouden websites, van eenvoudige CMS based systemen tot zeer complexe applicaties. Onze marketeers bedenken een uitgekiende SEO-, SEA- en social advertising strategie waardoor de sites direct (meer) rendement opleveren.

Contactpersoon:
Jessica Groeneveld

E-mail:
j.groeneveld@aukesmits.nl

Website:
www.aukesmits.nl

Blogs

6 keer de event trends voor 2022

Het afgelopen jaar was voor de evenementenbranche behoorlijk hectisch. Er kwamen continu nieuwe maatregelen waardoor iedereen snel moest schakelen. Toch bleven we allemaal met creatieve oplossingen komen waarvan we verwachten
Lees verder

10 briljantste advertenties ter wereld?

Wat is er nu leuker dan op een creatieve manier je product aan te prijzen met een uniek concept? Als je online zoekt kom je heel veel briljante reclame uitingen
Lees verder

Werk