Wijzig je omslagfoto
chantalvanderelst
Wijzig je omslagfoto
SnapConnect
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

SnapConnect
Ik ben sinds 2013 werkzaam als zelfstandig communicatieadviseur en eventmanager onder de naam Elstar communicatie en events. Daarnaast eigenaar van SnapConnect, voor waardevolle verbintenissen en herinneringen tussen mensen en organisaties.

Snapconnect verbindt mensen op een ludieke manier, met een polaroidfoto. Polaroids zijn ideaal voor op een netwerkbijeenkomst, relatiedag, beurs, borrel, jubileum of een andere gelegenheid waar het belangrijk is dat mensen op een laagdrempelige manier in contact komen, met elkaar, de organisatie, het merk of met je boodschap.

Natuurlijk maken wij leuke kiekjes, inclusief een fotoframe op maat, maar wij denken vooral graag mee hoe deze in te zetten als verbindende tool. Denk aan een leuke spelvorm of workshop.

Onze werkwijze is gebaseerd op het creëren van fans. Het start met het maken van een connectie. Als dat voor jou of jouw organisatie belangrijk is, komen we graag met je in gesprek. Bovendien delen wij met de leden van ClubBENG met liefde onze ervaring met evenementen en (marketing)communicatie.

Bedrijfsadres