Wijzig je omslagfoto
Hylke
Wijzig je omslagfoto
Beeld en Geluid Den Haag
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Beeld en Geluid Den Haag
De afgelopen 20 jaar heb ik voor prachtige bedrijven en evenementen succesvolle marketing- en communicatiecampagnes mogen bedenken en uitvoeren. Vaak op eigen initiatief en altijd resultaat gedreven en vol van creativiteit.

Door mijn resultaatgerichte instelling, brede kennis en sterke projectmanagement skills maak ik me een nieuwe functie en omgeving snel eigen en werk ik zelfstandig. Mooie en uitdagende processen en projecten in goede banen leiden, daar word ik blij van!

Ik ben goed in staat om te werken naar een oplossing en neem graag de leiding om er samen met het team een succes van te maken. Ik ben zelfstandig, betrouwbaar en heb hart voor de zaak. Ik word graag afgerekend om het behaalde resultaat.

Beeld & Geluid is dé plek waar media samenkomen. Voor de museumbezoeker die geïnteresseerd is in de werking van media en de scholier die een workshop komt volgen over fake news. Voor de redacteur die een fragment zoekt voor een televisieprogramma. Voor de kunstenaar die met archiefmateriaal nieuw werk maakt en voor de onderzoeker die een publicatie schrijft over diversiteit in de media.

We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten.

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. Elk met een eigen sfeer, waarbij de inrichting in verbinding staat met het museum. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle bijeenkomsten. Van de hypermoderne Newsroom tot de statige Club. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen.

Door jouw bijeenkomst bij ons te organiseren draag je direct bij aan de instandhouding van het museum en de historische collectie en ondersteun je onze educatieve activiteiten zoals workshops en programmering. Uiteraard krijgen al jouw gasten gelijk de kans om de tentoonstellingen te bezoeken!

Bedrijfsadres
Zeestraat 82
2518 AD
Den Haag