Op 14 februari organiseren wij het eerste Club BENG event in 2023! Een netwerklunch bij Beeld & Geluid in Den Haag. Tijdens deze heerlijke lunch kan je lekker praten met vakgenoten over de praktijk. Wil je je netwerk vergroten en kennis delen? Dan is deze lunch zeer interessant voor jou. Meld je via deze link aan als je erbij wil zijn!

Programma:

11.30 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
12.00 uurStart netwerklunch
12.15 uurStart workshop
13.00 uurWorkshop voorbij en netwerken
13.30 uurEinde netwerklunch

Speciale gast:
Suzanne Penning van de Flirt Company komt ons meer vertellen over de kracht van waardering. Je krijgt handvatten aangereikt om: krachtige complimenten te geven en ontvangen, lef en moed te ontwikkelen om zo impact te maken bij een ander met jouw complimenten en ten slotte worden er ook praktische tips, nieuwe inzichten en leuke eye-openers gedeeld. Al met al kennis die jij ongetwijfeld ook kan toepassen op het werk.

Erkenning en waardering voor je collega, partner of klant is zeer essentieel, immers iedereen wil als mens volledig gezien en erkend worden. Waardering/complimenten geven is de tool om aan te sluiten bij deze behoefte en te zorgen dat verbinding zich verder blijvend verspreid. De inzet van de sessie Kracht van Waardering is luchtig, hartverwarmend en een speelse manier om een krachtige verbinding van mens tot mens te bewerkstellingen.

Complimenteren werkt werkplezier verhogend en werkstress verlagend. En vanuit de wetenschap dat een compliment bestaat uit jouw kernkwaliteiten, je competenties en talenten is deze kennis op de werkvloer zeer belangrijk. Iedereen wil namelijk in zijn kwaliteiten erkend en gezien worden. Graag geven zij jou inzichten hoe je je goede krachtige complimenten maakt. Wat de waarde is van een compliment en waar een goed compliment uit bestaat. Je gaat concreet aan de slag en krijgt tips hoe je vanaf nu direct kan inzetten in jouw (werk)omgeving!

Onze spelregels:
Deze netwerklunch is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Maak dan een ledenprofiel aan op onze website. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar hthiry@beeldengeluid.nl om de link waarmee je je gratis aan kan melden te ontvangen! Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

14 februari 2023

Aanvang 11.30 uur

LOCATIE

Beeld & Geluid in Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Tijd:
Van 11.30 tot 13.30 uur

Spreker:
Suzanne Penning

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl