Club BENG College

Een keer ga je met Club BENG weer terug de collegebanken in. Dit keer op 4 oktober. We nodigen een hoogleraar, universitair docent of lector uit die je uitleg geeft over een bepaald onderwerp op wetenschappelijk niveau. De onderwerpen die we kiezen passen bij je werkzaamheden.

Gratis voor leden van Club BENG
Deze inspirerende middag mag je niet missen! Voor leden van Club BENG is de middag geheel kosteloos, inclusief de borrel.

Ben je (nog) geen lid van Club BENG? Meld je dan hier aan

Programma:

14.00 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
14.30 uurStart Club BENG college
17.00 uurEinde college, napraten en borrel

Speciale gast:
Bij dit club BENG college is Mike Hoogveld de speciale gast. Dr. Mike Hoogveld is medeoprichter van adviesbureau nlmtd, dat zich richt op het creëren van organisaties die toekomstbestendig waarde creëren voor hun klanten. Daarnaast is hij een vaste gastdocent aan Nyenrode, waar hij promoveerde op de toepassing van agile principes binnen omnichannel strategieën. Ook publiceert hij regelmatig boeken, waarvan zijn laatste drie allen op nummer 1 in de Managementboek top-100 stonden. Mike Hoogveld komt wat vertellen over de customer journey als concurrentievoordeel. Er verandert steeds meer en sneller. Zo ook het gedrag van jouw klanten: ze gebruiken steeds meer online en offline kanalen door elkaar heen en worden steeds kritischer in de klantbeleving die ze van jouw organisatie eisen. Hoe zorg je met al deze complexiteit dat je relevant blijft voor je klanten? In dit college onthult Mike Hoogveld hoe je daarin sneller en slimmer kan opereren dan je concurrenten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke inzichten geeft hij concrete tips om jouw omnichannel customer journey vorm te geven en daarbij jouw manier van organiseren en werken zo in te richten dat je optimaal presteert bij iedere klantinteractie. Het beloofd een inspirerend BENG college te worden!


Onze spelregels:
Deze club BENG college is voor leden gratis. Ben je nog geen lid? Dan kan je je aanmelden via de button hieronder. Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

4 oktober 2022

Aanvang 14.00 uur

LOCATIE

Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Tijd:
Van 14.00 tot 17.00 uur

Spreker:
Mike Hoogveld

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl