Op dinsdag 26 maart organiseert Club BENG een netwerklunch / verdiepingsworkshop bij Beeld & Geluid in Den Haag over Artificial Intelligence (AI). Tijdens deze workshop gaat Social Media Marketeer Chichi Zhang samen met jou dieper in op Content Creatie binnen AI. Tijdens deze workshop gaan we zelf aan de slag onder leiding van diverse AI specialisten.
Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens deze heerlijke lunch te praten met vakgenoten over de praktijk. Wil je je netwerk vergroten en kennis delen? Dan is dit evenement zeer interessant voor jou. Meld je via onderstaande link aan als je erbij wil zijn!

Programma:

11.30 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
12.00 uurSpreker
12.30 uurStart lunch
13.30 uurEinde lunch en napraten

Speciale gast:
Voor deze netwerklunch nodigen wij Social Media Marketeer Chichi Zhang uit die je in maximaal 60 minuten een workshop geeft over Content Creatie binnen AI.

Onze spelregels:
Deze lunch is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Maak dan een ledenprofiel aan op onze website. Heb je dit gedaan? meld je dan aan via de aanmeld link! Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

26 maart 2024

Aanvang 11.30 uur

LOCATIE

Beeld & Geluid in Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Tijd:
Van 11.30 tot 13.30 uur

Spreker:
Chichi Zhang

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl