Club BENG Eindejaarsborrel

Op 19 december organiseert Club BENG haar eindejaarsborrel bij Amare. Het lijkt ons erg leuk als jij hier ook bij bent! Tijdens deze gezellige borrel sluiten we het jaar 2022 samen goed af met een optreden van Lynn Stephans & Hans Stroeve onder het genot van een hapje en drankje. Inspireer en laat je inspireren om samen met Club BENG het nieuwe jaar goed te beginnen. We gaan er samen een gezellige avond van maken!


Programma:

16.30 uurOntvangst bij het Amare
17.00 uurStart borrel
19.00 uurEinde borrel en napraten

Optreden:
Hans Stroeve (DJ): geboren Zwollenaar, plaatjesdraaier en sfeermaker. Een swingende en indringende muzikale avond of gewoon een feestje met wat achtergrondmuziek? Allround DJ Hans Stroeve draait er zijn hand niet voor om. Ervaring telt en deze fulltime DJ/Compiler ( muzieksamensteller) weet wel hoe hij mensen aan het dansen krijgt. Dat mag ook wel met de drie decennia ervaring als DJ. Hans is grondlegger van het Hans Stroeve DJ Management. Ook is hij compiler en resident dj van M34 LXRY en De Librije (***). Daarnaast is Hans het vaste gezicht van Kulture Klub en Disco Wonderland samen met Gerard Ekdom, Jeroen van Inkel en Gijs Staverman!

Lynn Stephans (zang/MC):  voor een veelgevraagde zangeres met uitstekende entertainment kwaliteiten en een fantastische stem moet je Lynn hebben. Naast haar werk als vaste zangeres bij Kenny B en coverband The Rich and Famous werkt ze op regelmatige basis als Vocal MC samen met DJ’s zoals o.a. DJ Erick E en DJ Roog. Naast haar enthousiasme voor een goede interactie met het publiek, zweept ze de sets van de DJ extra op door ook een aantal vocale zangpartijen in de mix voor haar rekening te nemen. Ze past zich gemakkelijk aan op wat passend is op het event en natuurlijk is ze een mooie verschijning!

Het beloofd een sfeervolle avond te worden met het optreden van dit complementaire duo bij de Club BENG eindejaarsborrel. Vergeet dus je dansschoenen niet mee te nemen!


Onze spelregels:
Deze borrel is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Dan kan je je aanmelden via hthiry@beeldengeluid.nl. Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

19 december 2022

Aanvang 16.30 uur

LOCATIE

Amare
Spuiplein 150
2511 CW Den Haag

Tijd:
Van 17.00 tot 19.00 uur

Optreden:
Lynn Stephans & Hans Stroeve

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl