Op 19 december organiseert Club BENG een feestelijke eindejaarsborrel bij Beeld & Geluid in Den Haag. Tijdens deze gezellige borrel sluiten we het jaar 2023 samen met club BENG goed af onder het genot van een hapje en drankje. Wil je je netwerk vergroten en kennis delen? Dan is deze borrel zeer interessant voor jou. Meld je via deze link aan als je erbij wil zijn!

Programma:

16.30 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
17.00 uurStart borrel
19.00 uurEinde borrel en napraten

Speciale gast:
Speciaal voor deze lunch nodigen wij een speciale spreker uit die je in maximaal 30 min. meeneemt in de trends van events- marketing of communicatie.

Onze spelregels:
Deze borrel is voor leden gratis. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Maak dan een ledenprofiel aan op onze website. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar hthiry@beeldengeluid.nl om de link waarmee je je gratis aan kan melden te ontvangen! Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50).


Wie komen

19 september 2023

Aanvang 16.30 uur

LOCATIE

Beeld & Geluid in Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Tijd:
Van 16.30 tot 19.00 uur

Spreker:
n.t.b.

Om je aan te melden voor deze activiteit moet je lid zijn van Club BENG. Ben je nog geen lid dan kan je je hier aanmelden. Wil je zonder lidmaatschap naar deze meeting neem dan contact op met hthiry@beeldengeluid.nl