6 redenenen om nu je live event te plannen

Het mag weer
We hebben er heel lang op gewacht maar ‘live’ mag weer! Vanaf 30 juni kunnen met corona toegangsbewijzen, onder voorwaarden, eendaagse evenementen met 100% van de bezoekerscapaciteit worden georganiseerd. Wil je toch de 1,5 meter aanhouden dan kan dat ook en houden we bij het hele event rekening met deze maatregel. 

Je bent een van de eerste
Iedereen heeft er naar uitgekeken en kan niet wachten om als een van de eerste deel te nemen aan een live event. We hebben elkaar zo lang niet ‘live’ gezien en de behoefte om bij te praten, te netwerken en te genieten van onze heerlijke catering is groot. Wacht niet te lang met het inplannen van je event want zometeen heeft iedereen weer zijn of haar agenda vol staan met allerlei bijeenkomsten.
Gebruik onze opgedane kennis

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we de afgelopen periode enorm veel kennis opgedaan over het organiseren van (online) events, campagne matig plannen, contentmarketing en natuurlijk alles op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Zo helpen we je om je gasten zich veilig te voelen bij Beeld & Geluid in Den Haag.

Van live tot hybride of online
Nog nooit zijn we met z’n allen zo flexibel geweest. Het omschakelen van live naar hybride of volledig online is op dit moment op zeer korte termijn te realiseren. Laat je dus niet ontmoedigen door de onzekerheid over corona maar plan je event gewoon in. Veranderen de maatregelen? Dan schakelen we samen met jou snel naar een andere vorm.

Maak Impact
Je wilt Impact maken met je event. Dat doe je door inhoud, energie en interactie. Wanneer je nu je event inplant weet je zeker dat je bezoekers hier energie van krijgen. Ze mogen na lange tijd weer naar een live event! Zo heb je er al een van de drie geregeld en we weten zeker dat het met de inhoud en interactie ook helemaal goed gaat komen.

Netwerken!
Wat hebben we het gemist: kennismaken met vakgenoten, bijpraten met collega’s of relaties. Een van de belangrijkste onderdelen die we bij een online event niet optimaal konden vervangen. Bij Beeld & Geluid hebben we in samenwerking met onze cateraar Karsten & Kuiper heerlijke borrel arrangementen samengesteld. We werken met verse ingrediënten en alles wordt zelf gemaakt in de professionele keuken van Beeld & Geluid.

Geen blogs meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Recommended Posts